HTML

Való Világ 5 elemzés

Az ismert valóságshow elemzése laikus szemmel, szubjektíven.

Friss topikok

átmenet

2011.10.10. 13:19 James Lavelle

Megmondom őszintén, most nagy gondban lennék, ha ezt blogot pénzért kellene csinálnom. Ebben az esetben ugyanis rajtam lenne az a teher, hogy mindig írjak valamit, még akkor is, ha nincs kedvem.

Így viszont csak akkor írok, ha van miről, vagy ha kedvem van. Már a show elején is azt mondtam (magamban), hogy csak addig nézem a VV5-öt, amíg érdekes vagy szórakoztató. Bár az elmúlt napokról valószínűleg fogok valamit írni azoknak, akik megtisztelnek érdeklődésükkel, most inkább stand-by üzemmódban vagyok.  

Ez esetben némileg elkanyarodom a témától és közzéteszek egy-két olyan videót, amely James Lavellhez köthető, felhasználónevem eredeti viselőjéhez. (A legvégén pedig bergenye újabb streamje)

    

 és az igaz orgazmus (amit Bp-en is játszottak Szigeten)

 

 

bergenye újabb videója 

 

 

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: átmenet james lavelle

A bejegyzés trackback címe:

https://vv5elemzes.blog.hu/api/trackback/id/tr983291672

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szex & Valóságshow V: VV Cristofel és Vera, avagy a megzavart pásztoróra 2011.10.13. 15:00:50

Shadi beszállt harmadiknak Veronikáékhoz, persze csak poénból. Hogy előtte mit csináltak Cristofellel, az a takaró ellenére is egyértelmű.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása